VR Tourviewer Forum

VR Tourviewer Board => Support / General Discussion => Topic started by: szilard on November 13, 2021, 15:18:41

Title: Poly hotspot gaze timer doesn't work
Post by: szilard on November 13, 2021, 15:18:41
Hey!
I created a tour with poly hotspots, which is used with the gaze mode on the Oculus Go.
With a previous version, 1.2.304 it worked like a charm, but on 2 Oculus Go devices I updated VR Tourviewer to the newest version, 1.3.415, where if I look at a poly hotspot the timer doesn't even start, the node change doesn't happen. It still works if with gaze mode I use the trigger on the controller, but using the controller is not a good solution.

Is it something that can be found in the settings, or fix on my end? If not, can you please fix this issue, and update the Oculus Go app?

Thanks in advance!
Title: Re: Poly hotspot gaze timer doesn't work
Post by: Ruud van Reenen on November 13, 2021, 17:16:14
Thanks for reporting, I'll look into it.
It sounds like it's not something that can be fixed on your end.

Unfortunately, due to Oculus discontinuing the Go it's not possible to publish updates of the software anymore since December 18th 2020.
I'll see if I can make a version available for download which can then be installed by 'side loading', directly, or with the use of SideQuest. I'll let you know when I have a solution.
Title: Re: Poly hotspot gaze timer doesn't work
Post by: Ruud van Reenen on November 13, 2021, 17:33:26
Update: I've just tested this and can confirm this is a bug. Will let you know when an update for side loading is available.
Title: Re: Poly hotspot gaze timer doesn't work
Post by: Ruud van Reenen on November 14, 2021, 10:58:40
I've emailed you an update of VR Tourviewer for Oculus Go that should fix this issue.
This file will become available for download on the website soon as well.