shopify analytics ecommerce tracking
VR Tourviewer Forum

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - szilard

Pages: [1]
1
Support / General Discussion / Video popup
« on: November 13, 2019, 18:29:33 »
Hey!
I'm adding videos to my tour, and when I set the click mode to 'Pop out normal', nothing happens (I mean the video tilts a little, but stays the same size), and when I set it to 'Pop out 100%', the video is too big and can't fit the screen. In the browser Pop out normal opens a window like with pop out 100%, but it's smaller. The main problem is that on 100% it's just too big in the VR goggles.

Is there a way to make the video on click bigger but not too big? Or is this something VR Tourviewer currently lacks?

2
Hey!
I want to put an image on a screen that is in a weird angle, so I rotate the image in all directions so it fits in there. But in VR Tourviewer the image is not how I set it. I've sent a tour on WeTransfer so you can check it. I use the beta version on Oculus Go, but I think I've seen this problem before, it just wasn't as important as it is now.

Thanks in advance!

3
Hey!

I work in Pano2VR, my tour is stereo, have mono and stereo panoramas and stereo videos (file name containing '_tb' for videos). Everything works perfectly, except 3 things.

I've created a patch on a stereo 360 video node, and put a video there with alpha channel. My problem is that only in VR Tourviewer the video I've created from the patch is placed slightly off, like around -2 tilt maybe? This only happened in video. When I did the same on a mono and a stereo picture, I just copied the video element on the second picture, and it works perfectly.

BTW I had to make a mono video out of the patch, but it shows perfectly in the browser after generating output on both eyes. If patching needs to be done differently on Stereo videos, I'd like some pointers please.

Anyway another problem I have is hotspots to pictures, info hotspots, popup video and image only show in left eye when I'm on a video. Hotspots to another stereo video show just fine, patches as well. Will this be fixed when single node stereo support arrives?

Another question I have, I also have another video, which refuses to play ever since I made the tour stereo. Before that it worked perfectly, but now I have 2 videos in a stereo tour and only the first plays. Deleting the node and reimporting did not solve this.



Also in pictures right eye doesn't show when I'm hovering above info hotspots or hotspots towards video node for example.

Pages: [1]